Novičke | 20. avgust 2016

{readonline}Sporočilo vsebuje grafike, v kolikor jih ne vidite si ga oglejte » na spletni strani.{/readonline}
pasica top3
  Foto123 banner2  
  Foto123.si novičke | 20. avgust 2016  
 
  Pozdravljeni,

v poletnih mesecih smo za vas pripravili nekaj novosti in seveda akcijskih cen. Prepričani smo, da ima večina izmed nas poletni oddih že za nami, kjer se nam je nabralo kar nekaj čudovitih fotografij. Ne pustite, da Vaši spomini zbledijo in si izdelajte svojo fotoknjigo v poletni akciji tudi do 50% ceneje.

Akcijske cene do 30. septembra 2016

Pro in Soft serija fotoknjig
Akcija velja za naročila oddana do 30.09.2016.
1 x fotoknjiga = -35%, 2 enaki fotoknjigi -40%, 3 ali več enakih fotoknjig -50%
Pri oddaji naročilo vpišite kodo popusta: poletje in program Vam bo že takoj obračunal popust. Akcijske cene si lahko ogledate s klikom tukaj za Pro serijo in tukaj za Soft serijo.

"EXPRES" IZDELAVA - 24 ur

Potrebujete fotoknjigo za posebno priložnost in Vam je ostalo le še malo časa? V večina primerih Vam lahko izdelek izdelamo v zelo kratkem času, za kar Vam bomo dodatno zaračunali le 5€.
Pokličite nas pred oddajo naročila, da se pogovorimo ali Vam lahko izdelek pravočasno dobavimo. Potrudili se bomo!

Spremenjen rok dobave naročenih izdelkov

Kot ste nekateri verjetno že opazli, smo v začetku leta 2016 spremenili izdelavo fotoknjig iz serije 1 x tedensko v 2 seriji tedensko in s tem bistveno skrajšali dobavni rok. Več o rokih izdelave si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Premium knjige

PremiumSerija2Premium serija fotoknjig.
Že kar nekaj mesecev pridno izdelujemo novo serijo premium fotoknjig. Za izdelavo premium knjige potrebujemo bistveno več časa in so posledično tudi malo daljši roki izdelave in ne veljajo roki navedeni na spletni strani temveč so le te po dogovoru.
Imamo pa trenutno premium knjige v akciji do 30.09.2016 in lahko si lahko s kodo: premium priskrbite 10% popust na izdelavo PREMIUM fotoknjige.
 
 
 
 pasica b1
  www.foto123.si | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
pasica b2

NatisniE-mail

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information