Posebna Foto123 akcija - 50 %

Foto123 akcija pomlad

Foto knjige PRO, KLASIK, SOFT in PRO PLUS kar 50% ceneje!

Kljub težki krizni situaciji v kateri smo se vsi skupaj znašli s korona virusom Vas želimo obvestiti, da Foto123 ekipa še zmeraj normalno deluje nekaj ur dnevno in smo tukaj za Vas. Delamo sicer v manjšem družinskem krogu a še zmeraj vsa naročila redno obdelamo in se bomo tako trudili tudi v prihodnjih dnevih, tednih...

Odločili smo se, da vam v teh težkih časih ponudimo 50% popust s kodo: "akcija50" na vse naše najbolj prodajne modele foto knjig že od 1 kosa dalje. Prosimo le, da se plačilo uredi pred dostavo, kar naproša tudi Pošta Slovenije, tako da ob prevzemu ne prihaja do osebnih kontaktov.

Prav posebej se bomo razveselili vsakega vašega naročila saj se močno trudimo, da bo tudi naše podjetje preživelo trenutno situacijo.

Pazite nase, na ljudi, ki jih imate radi in vse okoli vas ter ostanite zdravi!

Koda popusta: akcija50

Velja za oddana naročila navedenih serij fotoknjig do 31. maja 2020 in z vpisano kodo popusta pri oddanem naročilu.

Kodo popusta vpišete pri oddaji naročila s klikom na gumb "Koda za popust" in program Vam bo že takoj obračunal ustrezen popust. Koda velja za neomejeno število naročil.

NatisniE-mail

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information