Posebna ponudba za starše otrok v vrtcih ali šolah

banner VRTCI IN ŠOLE 2018

Dragi starši,

verjetno se vsaka skupina v vrtcu ali razred v šoli na koncu leta sprašuje, kaj podariti vzgojiteljicam ali razrednikom za zaključek učnega obdobja. Nekaj, kar bi vzgojiteljici ali učiteljici primamilo nasmeh na leta druženja, učenja, veselja. Mogoče nakit, vaza, unikatni copatki? Ne, mi imamo boljšo idejo. Podarite jim foto knjigo. Foto knjiga je enostavno najboljše darilo, ki najbolj pristno zajame vse dogodke, ki so se odvijali skozi leta. Spomini v slikah in besedi, zajeti v fotoknjigi, bodo ob vsakem listanju primamili nasmeh in vedno znova boste lahko podoživljali dogodke iz obdobja odraščanja.

Zato smo pri Foto123.si pripravili posebno ponudbo za šole in vrtce.

Ponudba se nanaša na vse modele serije foto knjig PRO s trdo, oblikovano platnico, v velikostih A4, A5, 20x20 ali 30x30 cm.

En izvod GRATIS + 50% popust za vse dodatno naročene foto knjige!

1. način

  • Zberite fotografije, morda lahko vsak od otrok nariše vzgojiteljici kakšno risbico, ki jo lahko prav tako preskenirate in vse skupaj vstavite v foto knjigo, ki jo tudi opremite z dodatnimi opisi. S spletne strani si prenesite program za enostavno oblikovanje foto knjige s katero boste knjigo hitro in enostavno oblikovali.
  • Naročite najprej 1 izvod foto knjige, ki bo služila kot darilo in ostali starši si jo lahko ogledajo. Knjigo plačate v sklopu akcije "Sonce" s 25% popustom. Cenik si lahko ogledate tukaj.
  • Zberite naročila ostalih staršev in v kolikor naročite še vsaj 3 izvode enake foto knjige, imate na vsak takšen izvod 50% popust. Vrnemo Vam pa še celotno kupnino za prvi izvod foto knjige tako, da že plačani znesek odštejemo pri tem naročilu.

2. način

Že takoj naročite celotno količino in v kolikor naročite vsaj 4 izvode enake foto knjige prejmete prvega že takoj gratis in vse ostale s 50% popustom.

Po oddanem naročilu nas prosim pokličite na T: 07 4994 580 in nam sporočite, da so naročene foto knjige v sklopu akcije za vrtce in šole. Akcija traja do 10. julija 2018. Pogoj, da koristite ugodnost navedene akcije je, da mora biti iz same foto knjige razvidno, da gre za foto knjigo otrok v vrtcih ali šolah.

NatisniE-mail

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information