icon1 roka foto123.si

Rok izdelave?

V kolikor foto izdelek naročite do petka, 05. junija do 7 ure, bo le ta predvidoma izdelan in poslan v torek,  09. junija 2020.

Potek proizvodnje in roki izdelave.

V normalnih delovnikih foto izdelke izdelujemo v serijah 2 x tedensko. Izjema so le tedni s prazniki in v času letnih dopustov, ko bomo predhodno objavili spremembo, v kolikor do nje pride, na tej spletni strani.

Naročila oddana do 8h v torek bodo izdelana in poslana v istem tednu v četrtek ali petek.*
Naročila oddana do 8h v petek bodo izdelana in poslana v naslednjem tednu v torek ali sredo.*
* O datumu pošiljanja ste obveščeni po e-pošti, ko gre izdelek v izdelavo.

V času od 05. do 09. avgusta 2019 bomo v podjetju na kolektivnem dopustu. Potrudili se bomo, da bodo vsa naročila oddana do četrtka, 01. avgusta do 8 ure še izdelana in poslana pred dopustom. Vsa naročila po tem datumu oddana do petka 09. avgusta 2019 bodo izdelana in poslana do srede 14. avgusta 2019. Hvala za razumevanje.

NatisniE-mail

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information