Načini prevzema izdelkov in možni načini plačila, ki so trenutno na voljo...

Paketna dostava in plačilo po povzetju

Paketno dostavo izdelkov vršimo preko Pošte Slovenije, preko katerih nudimo možnost plačila po povzetju.
Dostavni službi ob prevzemu paketa poravnate tudi znesek računa.

Strošek takšne dostave znaša 3,20€ z DDV za paket. 
Ob vplačilu Vam bo Pošta Slovenije zaračunala še dodaten strošek vplačnine po univerzalnem plačilnem nalogu. Trenutno veljavne višine vplačnine so:

- 0,98 € za zneske do 98,00 €
- 1 % od zneska za zneske od 98,00 do 501,00 €
- 5,01 € za zneske nad 501,00 €

Pri dostavi lahko izbirete še kakšno od dodatnih možnosti, katere še niso vključene kot izbira v programu za oddajo naročila in nam željo prosim sporočite v okenčku komentar pri oddaji naročila.

Storitev Dodaten strošek k dostavi z DDV
Dostava do 10. ure 0,68 €
Dostava po 16. uri 0,68 €
Prevzem na pošti 0 €
Dostava med 18. in 20. uro 0,68€

Paketna dostava in plačilo preko spletne banke ali z UPN položnico

Sistem za oddajo naročil nam trenutno žal še ne omogoča izbire plačila preko spletne banke. V kolikor bi želeli tako poravnati znesek pri oddaji naročila izberite plačilo ob prevzemu. Po uspešno oddanem naročilu nam po e-pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. sporočite kodo naročila in zahtevajte predračun, katerega nato poravnate preko spletne banke.

Lahko pa plačilo tudi že takoj opravite na način, da znesek naveden na potrditvi naročila nakažete na naš poslovni račun: IBAN SI56 0510 0801 3802 122 (T) ABANKA d.d.. Pri nakazilu navedite kot sklic vašo kodo naročila. Račun za katerega znesek bo že poravnan boste prejeli skupaj s paketom.
V takšnem primeru Vas ravno tako prosimo, da nas o plačilu obvestite na naš e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Paket Vam nato dostavimo preko paketne dostave Pošte Slovenije in pri prevzemu ne boste imeli dodatnih stroškov.

Ob morebitnih kakršnih koli zapletih v zvezi z naročilom ali reklamacije Vam jamčimo vračilo vplačanega zneska.

Osebni prevzem in gotovinsko ali kartično plačilo ob prevzemu

Izdelke lahko prevzamete na sedežu podjetja znotraj našega delovnega časa. Ob prevzemu paketa imate možnost poravnati znesek v gotovini ali s katero od bančnih ali kreditnih kartic.
Vemo, da smo malo odmaknjeni od središča Slovenije in bomo zato vsakega Vašega obiska še toliko bolj veseli. Lahko nam boste zaupali kako ste zadovoljni z izdelkom, mi pa Vam bomo z veseljem pokazali še ostale izdelke, ki jih nudimo.

Naš delovni čas:
Ponedeljek:  9h - 11h | 12h - 16h
Torek:  9h - 11h | 12h - 16h
Sreda:  9h - 11h | 12h - 18h
Četrtek:  9h - 11h | 12h - 16h
Petek:  9h - 11h | 12h - 15h
Sobota:  Zaprto
Nedelja in prazniki:  Zaprto

V kolikor Vam naš delovni čas ne ustreza se lahko po predhodnem dogovoru dogovorimo za prevzem izdelka v naši poslovni enoti Telemach Brežice, ki se nahaja v TUŠ Supermarketu Brežice na Prečni poti 1. Delovni čas poslovne enote je vsak dan od 9h do 12h in od 14h do 19h ter ob sobotah od 9h do 13h.

NatisniE-mail

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information