Spreminjanje, odstranjevanje obstoječih albumov ali ponovno naročilo

Še zmeraj lahko pogledate ali urejate naročilo kljub temu, da ste zaprli in znova zagnali program Album Maker PRO sredi urejanja. V kolikor želite urejate obstoječi album izberite Odpri album v pozdravnem oknu, ki se vam prikaže ob zagonu programa.

Prikazalo se vam bo spodnje okno za odpiranje albumov:

V tem oknu morate izbrati album, ki ga želite urejati in nato kliknite gumb Odpri. Okno se bo zaprlo in izbrani album se bo prikazal v osnovnem oknu za urejanje albumov.

V kolikor želite izbrisati obstoječi album, morate ravno tako izbrati album iz seznama in nato kliknite gumb Izbriši. Lahko obstoječemo albumu zamenjate tudi ime, tako da izberete album in kliknete gumb Spremeni ime.

Opomba: V kolikor ste album že naročili, ga lahko urejate, vendar to ne bo vplivalo na naročeni album. Lahko ga tudi izbrišete, kar bo izbrisalo album iz vašega računalnika, vendar ne bo preklicalo naročila. V kolikor želite spremembe na albumu, ki ste ga že naročili, morate najprej odpreti obstoječi že naročeni album in v meniju “Datoteka –> Izdelaj drugo kopijo” in iti ponovno preko procesa za naročanje nas pa morate obvestiti, da želite zaradi napake preklicati prvo naročilo.

Je bilo koristno?

Lahko naročite še en izvod albuma, ki ste ga že naročili tako, da izberete Datoteka in Izdelaj drugo kopijo v glavnem meniju. Prikazalo se bo naslednje vprašanje.

V kolikor izberete DA bo naredil sisem identično kopijo albuma, katero lahko spremenite in ponovno naročite. V kolikor kliknete “NE”, vam bo system prikazal vse albume, ki jih lahko naročite. Na ta način lahko tudi spremenite format knjige npr. Fotoknjiga formata 20x20cm v 30x30cm. 

V obeh primerih, bo sistem prikazal  novo naročilo v glavnem oknu za urejanje. V kolikor ne želite narediti spremembe v albumu greste lahko takoj na korak za naročanje ali pa greste na urejenje albuma in ga naročite kasneje.

Opomba: v obeh primerih, bo imelo novo naročilo drugačno kodo naročila, kot pa ga je imelo preteklo naročilo.

Je bilo koristno?

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information