Foto123 DVD program small

Prenos programa

Program za oblikovanje fotoknjige in ostalih foto izdelkov lahko popolnoma brezplačno prenesete na tej povezavi FORMA AlbumMaker PRO.

icon1 roka foto123.si

Rok izdelave?

V kolikor foto izdelek naročite do torka, 22. oktobra do 7 ure, bo le ta predvidoma izdelan in poslan v četrtek, 24. oktobra 2019.

vrste knjig

Vrste fotoknjig

Med pestro izbiro različnih serij fotoknjig izberite tisto, ki najbolj ustreza Vašim zahtevam.

VIP foto123.si

Nagrajujemo zvestobo!

Imate namen izdelati v naslednjih mesecih ali letih več fotoknjig?
Naši VIP kupci imajo tudi do 50% trajnega popusta. Kontaktirajte nas in razložili Vam bomo pogoje za pridobitev statusa.

"EKSPRES" IZDELAVA - 24 ur

smile 24ur

"EXPRES" IZDELAVA - 24 ur!

Potrebujete fotoknjigo za darilo in Vam je ostalo le še malo časa? V večina primerih Vam lahko izdelek izdelamo v zelo kratkem času, za kar Vam bomo dodatno zaračunali le 5€.
Pokličite nas pred oddajo naročila, da se pogovorimo ali Vam lahko izdelek pravočasno dobavimo. Potrudili se bomo!

Kaj je fotoknjiga?

Fotoknjige so novost na področju shranjevanje fotografij in so moderen nadomestek fotoalbumov. Fotoknjiga, za razliko od fotoalbumov, nudi lepši izgled in prihrani čas, saj pri izdelavi fotoknjige ni potrebno obiskati fotostudio in razvijati slike. V fotoknjigo lahko vstavite neomejeno število slik. S fotoknjigo lahko vaše življenje ali dogodek spremenite v zgodbo, saj lahko pri oblikovanju uporabljate besedila. Fotoknjigo izdelate po svojih željah s pomočjo programa za izdelovanje fotoknjig.

Fotoknjige nudijo praktično rešitev shranjevanja slik, katerih je z razvojem fotoaparatov vse več. Slike, ki jih imamo shranjene na računalnikih so vseskozi v nevarnosti, saj imajo diski rok trajnosti in so zelo občutljivi. V fotoknjigi so vaši spomini na varnem.

Zakaj izbrati našo storitev?

Naše osnovne prednosti

Po naših izkušnjah lahko izpostavimo tri prednosti, ki so pripomogle k naši prepoznavnosti.
 • Krajši rok izdelave,
 • kvalitetna izdelava na najsodobnejših strojih,
 • fleksibilnost in hitra pomoč,
 • Uniketen izdelek, narejen v celoti v Sloveniji.

Spoštujemo okolje

Soft, Klasik in Pro serija fotoknjig je izdelana na papirju s certifikatom EU EcoLabel, kar pomeni da je celotni proces izdelave papirja prijazen do okolja in gozdov.

 

Papir je posebej prilagojen za dolgotrajno hranjenje spominov

Zaradi svoje posebne sestave je papir, na katerega tiskamo knjige Soft, Klasik in Pro serije, posebej prilagojen za dolgotrajno hranjenje. Certifikat proizvajalca namreč jamči, da bodo vaše fotografije tudi po več kot 200 letih še vedno v svojem prvotnem sijaju.

Program za oblikovanje foto izdelkov

Ko smo se leta 2012 odločili za posodobitev programa za oblikovanje foto izdelkov, smo testirali preko 10 programov svetovno znanih ponudnikov. Odločili smo z za Album Maker in po Vaših povratnih informacijah smo se odločili pravilno. To je tudi potrdil slovenski test fotoknjig s strani Zveze potrošnikov Slovenije.

{readonline}Sporočilo vsebuje grafike, v kolikor jih ne vidite si ga oglejte » na spletni strani.{/readonline}
pasica top3
  Foto123 banner2  
  Foto123.si novičke | 20. avgust 2016  
 
  Pozdravljeni,

v poletnih mesecih smo za vas pripravili nekaj novosti in seveda akcijskih cen. Prepričani smo, da ima večina izmed nas poletni oddih že za nami, kjer se nam je nabralo kar nekaj čudovitih fotografij. Ne pustite, da Vaši spomini zbledijo in si izdelajte svojo fotoknjigo v poletni akciji tudi do 50% ceneje.

Akcijske cene do 30. septembra 2016

Pro in Soft serija fotoknjig
Akcija velja za naročila oddana do 30.09.2016.
1 x fotoknjiga = -35%, 2 enaki fotoknjigi -40%, 3 ali več enakih fotoknjig -50%
Pri oddaji naročilo vpišite kodo popusta: poletje in program Vam bo že takoj obračunal popust. Akcijske cene si lahko ogledate s klikom tukaj za Pro serijo in tukaj za Soft serijo.

"EXPRES" IZDELAVA - 24 ur

Potrebujete fotoknjigo za posebno priložnost in Vam je ostalo le še malo časa? V večina primerih Vam lahko izdelek izdelamo v zelo kratkem času, za kar Vam bomo dodatno zaračunali le 5€.
Pokličite nas pred oddajo naročila, da se pogovorimo ali Vam lahko izdelek pravočasno dobavimo. Potrudili se bomo!

Spremenjen rok dobave naročenih izdelkov

Kot ste nekateri verjetno že opazli, smo v začetku leta 2016 spremenili izdelavo fotoknjig iz serije 1 x tedensko v 2 seriji tedensko in s tem bistveno skrajšali dobavni rok. Več o rokih izdelave si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Premium knjige

PremiumSerija2Premium serija fotoknjig.
Že kar nekaj mesecev pridno izdelujemo novo serijo premium fotoknjig. Za izdelavo premium knjige potrebujemo bistveno več časa in so posledično tudi malo daljši roki izdelave in ne veljajo roki navedeni na spletni strani temveč so le te po dogovoru.
Imamo pa trenutno premium knjige v akciji do 30.09.2016 in lahko si lahko s kodo: premium priskrbite 10% popust na izdelavo PREMIUM fotoknjige.
 
 
 
 pasica b1
  www.foto123.si | Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
pasica b2

Kako izdelate fotoknjigo?

Za izdelavo fotoknjige potrebujete digitalne slike, mi pa vam ponujamo program za izdelovanje fotoknjig, ki ga prenesete iz naše internetne strani. Slike s pomočjo programa v enostavnih korakih prenesete in jih oblikujete v fotoknjigo. V programu pridete do končnega izgleda fotoknjige. Slike postavljate poljubno, z našimi ali poljubnimi predlogami, izbirate lahko različna ozadja, okvirje, maske, sličice, itd...Po končanem oblikovanju fotoknjigo v programu tudi naročite v izdelavo v našo digitalno tiskarno.Vsako naročilo, ki se prenese k nam ima kodo (osemmestna kombinacija številk in črk). To kodo si je dobro zapisati, da se ob morebitni težavi pri naročanju težava hitreje reši. Fotoknjige vam nato mi izdelamo in vam v kratkem času pošljemo ali jo pridete osebno iskati.

Zakaj se izdeluje fotoknjiga?

Fotoknjiga nudi trajno in praktično shranjevanje slik. Pozabite na čase, ko ste svoje najbližje posedli na stole zraven računalnika in jim kazali raznorazne fotografije, kjer se je marsikdaj znašla tudi kakšna fotografija, ki ni bila namenjena objavi. Pozabite na polne diske in na nevarnost izgube slik zaradi okvare diska. Fotoknjiga trajno in unikatno shrani vaše spomine. Od sedaj naprej bodo vaše police polne spominov, ki jih boste ponosno in praktično lahko kazali družini in prijateljem.

Mnenja uporabnikov

 • Pozdravljeni.
  Rad bi se Vam zahvalil za hitro in kvalitetno izdelavo foto knjig. Kot vedno doslej, sem zelo zadovoljen in ostajam Vaša stranka še naprej. Lahko povem, da sem pred vami preizkusil vsaj 5, če ne več, ponudnikov foto knjig. Z gotovostjo vsakemu, ki vidi moje knjige priporočim Vas in vaš program. Vaš program za izdelavo in oblikovanje je zagotovo najboljši na našem tržišču. Spet govorim iz lastnih izkušenj. Vsakemu, ki želi prvič izdelati foto knjigo povem, izberi Foto123. Zame ni druge izbire, kot Foto123.

  Hvala Vam in lep pozdrav iz Cerknice, Borut Mulc
 • Pozdravljeni. Z izdelavo vaše knjige sem zelo zadovoljna. Vse tako kot mora biti, pa tudi hitra dostava. Mislila sem, da bo papir knjige v slabši kvaliteti, pa je presegel moja pričakovanja. Že v tej izvedbi je svetleč in kvaliteten. Tudi cenovno sem mislila da bo dražje, tako da RES VSE POHVALE in le tako naprej. PRIPOROČAM, saj sem videla zelo slabše kvalitete knjige v primerjavi z njihovo.

  Lp Teja
 • Pozdravljeni! Zahvaljujem se za vašo prijaznost in hitrost! Ne da so Brežice postale tudi moje mesto, ko pridem odtečt Primožev tek, ste me močno prepričali v vašo kvaliteto pri izdelavi fotoknjig, zato se vam še enkrat najlepše zahvaljujem. Želim vam prijeten dan!

  Marinka
 • Pozdravljeni, najlepša hvala za odlično fotoknjigo, ki ste jo izdelali zame. V prihajajočem letu vam želim veliko uspehov in uspešnega sodelovanja

  Bernarda
 • Pozdravljeni! Hvala za poslana koledarja! Čudovita sta! Želim vam odlične poslovne rezultate!

  Drago
 • Spoštovani, želela bi se vam najlepše zahvaliti za vašo hitro izdelavo fotoknjig, da jih je lahko Božiček dal pod jelko ;) Želim vam vse lepo v letu 2015.

  Helena
 • Pozdravljeni! Želim vam le povedat, da sem v Sloveniji naredil že kar nekaj fotoknjig pri različnih ponudnikih a sem z vašo knjigo najbolj zadovoljen. Tako s kvaliteto kot s ceno. Kar tako naprej!

  Lp Vladimir
 • Hvala ekipi Foto123.si za čudovite albume!

  LP Patricija
 • Pozdravljeni, zahvaljujem se vam za izdelan album, katerega ste mi poslali v dogovorjenem terminu. Album je takšen kot sem pričakoval oziroma je celo presegel moja pričakovanja, prav tako je program za izdelavo albuma zelo preprost za uporabo, ko se ga navadiš. Vaše izdelke bom še naročal in jih bom z veseljem priporočil prijateljem.

  Lep pozdrav, Andrej
 • Pozdravljeni! Prejela fotoknjigo pred dobro uro,naudušena fulll,res je super,najlpša hvala.

  Lp Julija
 • Spoštovani! Knjigo sem prejela. Super izdelava, zelo zadovoljni! Hvala.

  Mojca
 • Spoštovani! Najlepša hvala za pravočasno in lepo izdelavo albuma, ki ga je bila naša prababica zelo vesela. Sigurno se še bomo odločili za kakšno naročilo pri vas.

  Lep pozdrav, Zdenka
 • Spoštovani, Iskrena hvala za tako hitro uresničitev, predvsem pa hvala, ker ste prisluhnili moji želji. Niti slučajno si nisem znala predstavljati, da bom knjige prejela tako hitro. Še enkrat iskrena hvala. Lep dan še naprej.

  p.s. Knjige so prečudovite, najlepše kar sem jih do sedaj videla :)

  Sanja
 • Najlepša hvala, knjiga je prečudovita, zelo lepe slike so prišle. Bom še sodelovala z vami.

  Lep pozdrav Teja :)
 • Pri vas sem naročila foto knjigo in bila po prevzemu nadvse presenečena. Tako kvalitetne izdelave nisem pričakovala, saj so bile mnoge fotografije precej stare in skorajda uničene. V foto knjigi so "zažarele in oživele". Nekdo se bo razveselil darila. Pri vas bom zagotovo še naročala.

  Z lepimi pozdravi, Neva
 • Pozdravljeni,
  Želela se bi zahvaliti za knjigo, ki je prelepo narejena in pravočasno prispela. Poleg odlične izdelave, moram pohvaliti tudi profesionalen odnos vaših zaposlenih. Od sedaj naprej sem vaša stranka in priporočala vas bom dalje. Še enkrat hvala.

  Lep pozdrav, Irena Ješelnik

Slike fotoknjig

O Foto123.si

V podjetju Forma Brežice izdelujemo fotoknjige od leta 2009. V preteklem obdobju smo način izdelave že kar nekajkrat spremenili saj se trudimo, da Vam ponudimo kvalitetno storitev. 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov..

  Prosimo, da s klikom na DA potrdite soglasje za uporabo piškotkov na naših straneh.
EU Cookie Directive Module Information